“Ne gandim de astazi, la ziua de maine”

Protejarea climei si a biodiversitatii, a habitatelor si a peisajelor, a resurselor economice, precum si o abordare durabila si responsabila este obiectivul nostru principal.

Oferind solutii integrate de colectare si reciclare cu acoperire nationala pentru o gama larga de deseuri generate in sectorul industrial, comercial si agricol, echipa RIGK va asigura servicii in scopul indeplinirii obligatiilor privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje.

Conducere sustenabila a companiei

Economia sustenabila si responsabilitatea in afaceri sunt ancorate in baza valorilor noastre. Pe aceasta baza lucram, orientam strategic compania si o conducem inspre viitor.

A actiona sustenabil si in mod responsabil inseamna pentru noi: respectarea legislatiei, protejarea resurselor si promovarea protectiei mediului inconjurator, precum si indeplinirea responsabilitatilor.

Prin recuperarea deseurilor de ambalaje, respectiv a materialelor plastice si valorificarea acestora participam si contribuim la o dezvoltare care urmareste satisfacerea nevoilor prezentului, fara a compromite posibilitatea generatiilor viitoare de a-si satisface propriile nevoi.

Angajamentul nostru pentru utilizarea durabila a resurselor se extinde in intreaga lume, prin sucursalele noastre si proiectele de consultanta derulate la nivel international.

RIGK este convinsa ca: economia sustenabila si responsabila creste valoarea inovatiilor si a sustenabilitatii si, prin aceasta, valoarea societatii. Asadar, sustenabilitatea este o componenta integranta in strategia si dezvoltarea companiei. Imbinand indicatorii financiari si nefinanciari pentru o perspectiva unitara, aducem un aport pozitiv pentru mediul inconjurator.